Jelovnik

Gastronomski profil restorana načelno spada u tradicionalni registar, no osebujne intervencije suvremenih kulinarskih trendova čine ga nezaobilaznim mjestom za svakog zainteresiranog gurmana.

U ponudi se nalaze brojni specijaliteti od riječne ribe poput perkelta, paprikaša, dimljena ribe… tu su jela od mesa i divljači pripremljena na roštilju na drveni ugljen, pod pekom ili na ražnju te neizostavni, a vrhunski gulaši i čobanci.

Sva jela pripremaju se pred očima gostiju, a svim posjetiteljima restorana poklanjamo besplatnu degustaciju vina u našoj kušaonici.

riba
priprema hrane

Prije nego kušate, morate vidjeti da bi povjerovali…. I zato se naša autohtona kuhinja polagano razotkriva pred vašim očima, doslovno.

priprema hrane
priprema hrane

Sljubiti vino s hranom, naša je uža specijalnost… iskušajte nas.

Restoran Vinarija Josić

Posjetite nas

Uz zaokruženi doživljaj “autentične baranje”, naš restoran stoji vam na usluzi i nudi profesionalnu organizaciju vjenčanja, velikih obiteljskih i poslovnih objeda, ručkova i večera za turističke grupe te organizaciju svih ostalih prigodnih proslava I domjenaka. Možete ga koristiti i kao prostor za poslovne sastanke i prezentacije.

Za sve posjetitelje restorana organiziramo besplatnu degustaciju vina u našoj kušaonici te prema željama i šetnju vinskim podrumima.

Podijeli:
Prijavite se na newsletter

Prijavite se i budite prvi koji će saznati za popuste i novitete.