Naša preporuka za smještaj u blizini
09.05.2016.

Baranjski dvori, Zmajevac (500 m)

Ako se želite udaljiti iz gradske svakodnevice, udahnuti punim plućima, vidjeti ljepotu prirode, spoznati nove izazove vinskih podruma, kušati baranjska vina i uživati u biranim domaćim specijalitetima te se nakon toga dobro naspavati – dođite u Baranjske dvore.

više informacija na www.baranjski-dvori.hr

Autohtono seljačko-obiteljsko turističko gospodarstvo SKLEPIĆ, Karanac (15 km)

Na gospodarstvu iz 1897. godine možete vidjeti etno-zbirku sa oko 2000 predmeta, radionicu lončarstva, špajzu, kovačnicu, najdublji podrum, čardak, konje i konjsku opremu. Sa etno zbirkom nudimo dnevni posjet, degustaciju domaćih proizvoda (kiflice, čvarkove pogačice, rakija, sok od bazge, kulen, sir …) i upoznavanje sa starim alatima.

više informacija na www.sklepic.hr

Ivica i Marica seosko gospodarstvo, Karanac (15 km)

Etno selo Karanac odiše ugođajem nekih davnih, prošlih vremena u kojima je svaka kuća imala svoju priču koja se polako prenosila s koljena na koljeno zadržavajući izvornost i stil života daleko od užurbanosti i vreve gradske sredine.

Karanac je smješten tek nekoliko kilometara od Osijeka, ispod Banovog brda. Blizina Kopačkog rita, brojnih vinskih podruma, mnoštvo malih etno restorana u kojima možete kušati brojne specijalitete spremljene po recepturi naših starih te zvuci tamburice i romske glazbe učinit će Vaš posjet nezaboravnim iskustvom.
Ivica i Marica svoju priču žele podijeliti s Vama.

Zato pođite mirno kroz buku i žurbu i sjetite se mira što može postojati u tišini.

više informacija na www.ivica-marica.com

 

Pansion Regina, Osijek (35 km)

Pansion Regina smješten je u samom središtu Osijeka, u Županijskoj ulici. Udaljen samo 100 m od središnjeg gradskog trga i poznate osječke promenade uz rijeku Dravu.

više informacija na www.reginaosijek.hr

Podijeli: