VINARIJA

Vina Josić nastaju od autentičnih baranjskih sorti koje sazrijevaju u drevnim vinogradima na Banovoj kosi. Banovu su kosu stari Rimljani nazivali Zlatnim brdom, po „zlatnoj kapljici”, prirodnom nektaru koji se spravljao od plodova nastalih na njegovim obroncima. U vinariji se proizvodi široka lepeza vrhunskih crvenih i bijelih vina. Vina Josić okrunjena su brojnim zlatnim medaljama za kvalitetu, te nagradama za dizajn i originalan pristup opremanju boca vina.

Kušaonica vina

Kušaonica vina smještena je tik do restorana u jednom od gatora, specifičan interijer čini je mjestom u kojem se osjećate kao da ste u udobnoj baranjskoj dnevnoj sobi. Uz stručno vodstvo i preporuke u njoj možete besplatno kušati sva vina Josić, ali i kupiti vina u kojima ćete uživati nakon povratka vlastitom domu kao uspomenu na jedinstveni baranjski doživljaj ili kao dar dragim osobama i prijateljima.

Vinski podrum

Naš vinski vinski podrum sagrađen je davne 1935. godine i danas predstavlja idealan spoj tradicionalnog ambijenta i suvremene tehnologije. Obnovljen je uz poštovanje prema tradiciji i ambijent surduka. Temperatura je u njima, u svako doba godine, za vino idealnih 12 do 15 stupnjeva Celzijevih.

NARUČITE ONLINE